Log in

Σςςς...ο κόσμος κοιμάται!

Τέλειωσε. Όλα έχουν αποδειχθεί. Η φωλιά του Κούκου βρίσκεται εδώ. Τελεία και παύλα. Και μην προσπαθείς να μου αλλάξεις γνώμη.

Τα είδα και στο παρελθόν, τα βλέπω και τώρα. Όλες οι κομπίνες ξεκινάνε από δω. Όλα τα σχέδια τα δολοφονικά εδώ έχουν τη φωλιά τους. Οι πιο μεγάλοι απατεώνες  γεννήθηκαν και μεγάλωσαν εδώ. Η αιτία της καταστροφής βρίσκεται εδώ. Ένα ματς με γροθιές, ένα ματς με φτυσίματα, με λέξεις που περιέχουν ρινίσματα αλητείας, αν και η αλητεία είναι πιο γνήσια, αν καθίσεις και το καλοσκεφτείς, πιο θαρραλέα, πιο τολμηρά. Σκάσε ρε!!! Μέσα σε αυτήν την αίθουσα της Δημοκρατίας και του πνεύματος. Σκάσε ρε!!! Και τελικά κανένας να μη σηκώνει ανάστημα ενάντια σε αυτήν τη φράση της ντροπής, από κάποιον  που θέλει να λέγεται άνθρωπος. Μάθαμε να είμαστε απαθείς στις βρισιές , στα φτυσίματα, στα μαχαιρώματα. Γιατί; Μήπως και μείς είμαστε μπλεγμένοι σε αυτά τα γρανάζια της ντροπής  και της μαφίας; Γιατί δεν αντιδράς, γιατί δεν τον ξαναστέλνεις πάλι  πίσω; Και το ερώτημα το μεγάλο. Βγήκε από  τα σίδερα για να μας απαγγείλει αυτό το αξέχαστο σκάσε ρε!!! Εκδίκηση; Φυσικά. Και τι άλλο μπορούσε να αρθρώσει εκτός από αυτό;  Έτσι έχουν μάθει και έτσι κάνουν. Αλλά αυτό που με απασχολεί είναι αυτή η αδράνεια στο φτύσιμο.  Ξέρεις κάτι φίλε, πρέπει να είμαι ήρεμος. Δεν πρέπει να αντιδρώ. Αλλά εκτός από αυτό, ξέρεις έχω και κάποιο πρόβλημα με αυτήν την πίεση. Ο γιατρός μου είπε, Θανάση δεν πρέπει να αντιδράς. Τρώγε  το φτύσιμο, και να λες και ευχαριστώ. Τέλος.

Και ένα άλλο ερώτημα. Αυτό το γεγονός δεν το περίμεναν οι   υπεύθυνοι; Δεν μπορούσαν να το αποτρέψουν; Δεν υπάρχει κάποιος που να τα προβλέπει και να τα προγραμματίζει; Τι περίμεναν από αυτόν τον τύπο που τόσο καιρό τον έχουν πίσω από τα σίδερα;  Να τους πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αγόρευσή του ή να τους κάνει ρεζίλι;

Τελικά  έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις  φράσεις , πρόγραμμα, σκέψη, πρόβλεψη.

Στη μέση της πλατείας και στην Εθνική.  Δεν μιλάω για την Εθνική Ελλάδος. Όχι αυτή πήρε το δικό της δρόμο, και ως φαίνεται θα τον τρέξει πολύ καλά και παλικαρίσια. Μιλάω για την  Εθνική μας τράπεζα. Γύρω στις έντεκα το πρωί.  Τα στόρια τουλάχιστον δέκα φορές ανέβηκαν και κατέβηκαν  με έναν τύπο με γιλέκο ασφαλείας να μπαινοβγαίνει κρατώντας στο χέρι βαλίτσα ασφαλείας. Προσπάθησα να μπω για κάποιες δοσοληψίες. Όχι μου είπαν, σε κανένα εικοσάλεπτο. Το εικοσάλεπτο έγινε μισάωρο και βάλε. Όμως το θέμα δεν είναι εκεί. Το θέμα είναι γιατί αυτή η ώρα; Έξω περίμεναν καμιά δεκαριά άτομα. Τροφοδοσία της τράπεζας είπα με χρήμα. Ναι, όμως γιατί τέτοια ώρα; Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Τροφοδοσία , ναι, αλλά πριν τις οχτώ  ή μετά τις δύο. Έ, όχι και έτσι φίλε, μη βγούμε έξω από το ωράριό μας. Τότε;  Δεν υπάρχει τότε,  η δοσοληψία  θα γίνει κατά τις έντεκα η ώρα σε βάρος του πολίτη. Ακριβώς έτσι; Ακριβώς. Να λοιπόν και κάποιο άλλο γεγονός που δείχνει ανευθυνότητα και προχειρότητα. Και οι βρισιές από  έξω; Δεν μας ενοχλούν;  Ο φίλος μου ο γιατρός είπε πως δεν πρέπει να στεναχωριέμαι με το παραμικρό. Ας με βρίζουν  βρε   αδερφέ! Έγινε τίποτα; Μπα όχι. Μην αγχώνεσαι. Δεν έγινε τίποτα. Μόνο λίγες σταγόνες του Ιουνίου στο πρόσωπό σου . Α,  αυτός ο Ιούνιο μήνας! Μας βρίζει, μας φτύνει και μείς  κιχ δεν βγάζουμε. Εποχή της σιωπής. Σςςς  ο κόσμος κοιμάται. Το πλοίο Ταξιάρχης ακόμη δεμένο στο λιμάνι της Καβάλας. Το πλοίο Θεόφιλος άφαντο. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Τσιμουδιά. Σςςς, ο κόσμος κοιμάται.

Αναρτηση Σχολιου

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

2°C

Καλλονή

Showers

Υγρασία: 89%

Ανεμος: 37.01 km/h

  • 04 Ιαν 2019 6°C 0°C
  • 05 Ιαν 2019 6°C -1°C

Kalloninews - Το κέντρο της ενημέρωσης