Log in

Το θέμα άνοιξε, θα το κάνουν;

Για ακόμη μια φορά, το θέμα του κλειστού της Καλλονής, έρχεται στο προσκήνιο με τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιου Συναδινού να δίνουν πολλές ελπίδες, αλλα μήπως μείνουμε πάλι στις ελπίδες;

 Οι περισσότερα απο εσάς γνωρίζετε πως το κλειστό Καλλονής είναι μια πονεμένη ιστορία, κάτι σαν το μετρό της Θεσσαλονίκης (όπως εύστοχα σχολίασε αναγνώστης μας).

Η ιστορία αυτή κρατά επι δημαρχίας Ελευθερίου, συνεχίστηκε επι δημαρχίας Κυρατζή, έπειτα επι Δημαρχία Φαναραδέλλη, επι κ. Βουνάτσου και φτάνουμε σήμερα, 12 χρόνια μετά το "άνοιγμα" του έργου, να μιλάμε ακόμα απο μια θέση εκκίνησης.

Ελπίδες, λόγια και υποσχέσεις άκουσαν κατά διαστήματα μέλη των ομάδων μας και αθλητές μας. Οι αθλητές μας ξεκίνησαν να τα ακούν απο το δημοτικό και πλέον τελειώνουν τις σπουδές τους, κι ακόμα χώμα βλέπουν με υποσχέσεις.

Βέβαια, πλέον τα δεδομένα ίσως να είναι λίγο καλύτερα αυτή τη φορά. Ας δούμε λίγο πως έχει η κατάσταση.

Αρχικά, το κλειστό όπως ξέρουμε όλοι άλλαζε χέρια, μέχρι που βρέθηκε σε κάτι συρτάρια πεταμένο. 

Μια αρχική συζήτηση μεταξύ του Αλέξανδρου Ροδίτη (Περιφερειακός σύμβουλος) και του Ταξιάρχη Βέρρου(Αντ/χος Καλλονής) έβαλε και πάλι το θέμα στο προσκήνιο.

Ο Αλέξανδρος Ροδίτης απο την πλευρά του έκανε όλες τις απαραίτητες κινήσεις έτσι ώστε η Περιφέρεια να μπει δυναμικά στα προγράμματα ψάχνοντας για την χρηματοδότηση του, με την Χριστιάνα Καλογήρου τον Φλεβάρη του 2016 μετά απο επίσκεψη της στην Καλλονή, να εκδίδει δελτίο τύπου λέγοντας πως στις προτεραιότητες της Περιφέρειας μπαίνει και το κλειστό.

Πλέον λοιπόν, η περιφέρεια γνωστοποίησε πως είναι έτοιμη να παραλάβει την μελέτη και να ξεκινήσει δυναμικά έχοντας βρει το πρόγραμμα ένταξης του.

Την ίδια ώρα, ο Αντιδήμαρχος Καλλονής κος Βέρρος παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με μεγάλη επιτυχία για την ώρα στον τομέα του, ασχολήθηκε ζεστά με το θέμα παίρνοντας στα χέρια του την μελέτη. Στη συνέχεια διαπίστωσε πως ήθελε σε πολλά σημεία της ολοκλήρωση αλλά και πολλές αλλαγές λόγο του οτι εκδόθηκε το 2004.

Έτσι λοιπόν, την παρέδωσε στους μηχανικούς του δήμου τον Μάη και πλέον βρίσκεται στο στάδιο των μηχανολογικών (τελικό στάδιο) για την ολοκλήρωση της.

Χθές(20/12) ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης, εξέφρασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook την θετική του πεποίηθηση για το έργο. Ομολογουμένως μας χαροποίησε, μιας και ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν κάνει εύκολα μεγάλες δηλώσεις πράγμα που φέρνει θετικά μηνύματα.

Άρα λοιπόν, έχουμε το θέμα του κλειστού, πιο "ζεστό" απο ποτέ, με τους τοπικούς φορείς μας, όλους ο καθίς απο το πόστο του, να θέλει το έργο.

Φυσικά αυτό δεν αφορά μόνο την Καλλονή. Αφορά την Σκάλα, τα Δάφια, τη Φίλια, την Ανεμώτια, το Σκαλοχώρι, τη Πέτρα, το Μόλυβο, την Άγρα, τα Παράκοιλα και πολλά άλλα χωριά της Περιφέρειας μας.

Ομάδες Βόλλει που θα ξεπηδήσουν, μπάσκετ, πολιτιστικοί σύλλογοι, θεατρικοί σύλλογοι, εκδηλώσεις, χάντμπολ, σχολεία.

Πραγματικά η χρησιμότητα του είναι αμέτρηση, απέραντη, άκρως σημαντική.

Κύριοι, μην μας αφήσετε για ακόμη μια φορά με λόγια, κάντε το! Ο κόσμος θα σας το ξεπληρώσει σίγουρα, θα το εκτιμήσει. Το ζητάει εδώ και χρόνια....

Αναρτηση Σχολιου

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

2°C

Καλλονή

Showers

Υγρασία: 89%

Ανεμος: 37.01 km/h

  • 04 Ιαν 2019 6°C 0°C
  • 05 Ιαν 2019 6°C -1°C

Kalloninews - Το κέντρο της ενημέρωσης