Log in

Μιχάλης Ρούσσης: "Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ.Καραθανάσης παραπληροφορεί"

Απάντηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Μιχάλη Ρούσση στη συνέντευξη του κ. Γιώργου Καραθανάση.

Δηλώσεις με τις οποίες απαντά στον δημοτικό σύμβουλο Γεώργιο Καραθανάση απέστειλε στο kalloninews.gr, ο κ.Μιχάλης Ρούσσης, αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Δυτικής Λέσβου. Ο κ.Ρούσσης απαντά σχεδόν σε όλα όσα είπε στην συνέντευξη του στο kalloninews.gr ο Γεώργιος Καραθανάσης. Μεταξύ αυτών, αναφέρεται στο stage 2 της Συκαμιάς, στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, στις δηλώσεις του για το λιμενικό ταμείο, ενώ παράλληλα παρουσιάζεται αρκετά γλαφυρός, ειδικά δε στο τέλος της δήλωσης του που λέει οτι θα τον κεράσει...σοκολατάκια στην προσπάθεια του να τον γλυκάνει για να πει, σύμφωνα με τον ίδιο, τα αυτονόητα.

Πάντως ο κ.Ρούσσης, φαίνεται αρκετά παρατηρητικός και προσηλωμένος, μιας και δεν άφησε ασχολίαστο ούτε τη λέξη "state" που εκ παραδρομής γράφτηκε...

 

Ο κ. Καραθανάσης δεν είναι η πρώτη φορά που παραπληροφορεί με δηλώσεις ή και συνεντεύξεις του την κοινωνία. Η εκτίμησή μας είναι ότι το κάνει περισσότερο από άγνοια, παρά από πρόθεση. Εξάλλου ήταν στις αρχές της θητείας μας όταν νόμιζε ότι το δημοτικό συμβούλιο πρώτα ψηφίζει  προϋπολογισμό και μετά τεχνικό πρόγραμμα. Λίγο αργότερα ήταν ο ίδιος που διέσπειρε πληροφορίες για κατασκευή χοτ σποτ κάπου κοντά στη Μονή Λειμώνος αν δεν απατώμαι και διαψεύστηκε από το ίδιο του το κόμμα. Τώρα έφτασε στο σημείο να εγκαλεί τον Δήμαρχο που πήρε απόφαση να κλείσει τη δομή της Συκαμιάς (σ.σ. η οποία ονομάζεται Stage 2 και όχι State 2 όπως την ονομάζει ο ίδιος και υιοθετεί περιέργως αυτούσια το site σας) δύο μήνες μετά την εκλογή του και όχι δύο… ημέρες μετά από αυτήν. Προφανώς δεν ξέρει πάλι τις διαδικασίες. Άλλωστε στην ίδια του συνέντευξη υποστηρίζει ότι ο Δήμαρχος έφερε καθυστερημένα την υποβολή πρότασης για την κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου στην Καλλονή στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι. Ενώ το έργο το καταθέσαμε και το ψήφισε αν δεν απατώμαι πάλι, στο ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ. Τι να λέμε τώρα…

Διαβάζοντας όμως στο φιλόξενο site σας τη συνέντευξη του κ. Καραθανάση, δεν μπόρεσα και να μην θυμηθώ τις δηλώσεις του για την σύσταση του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου στην οποία ως γνωστόν υποβαθμίστηκε ο Δήμος Δυτικής Λέσβου. Αν και ο ίδιος ο κ. Καραθανάσης μας προέτρεπε να μην παραστούμε στην πρώτη συνεδρίαση για να μη νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας την αδικία, προς ενημέρωση και των αναγνωστών και των ψηφοφόρων του κ. Καραθανάση, να σας πω πως ότι ήταν ο μόνος που παρέστη στη συνεδρίαση. Και ψήφισε μάλιστα όλα τα θέματα.

Αναρωτιέμαι λοιπόν, πως ένα άτομο όπως ο κ. Καραθανάσης το οποίο δεν ακολουθεί όσα ο ίδιος προτείνει, να κάνει κριτική στο έργο της παρούσας δημοτικής αρχής και στο Δήμαρχο. Ο οποίος έχει αποδείξει σε κάθε περίπτωση ως σήμερα με τα έργα του, ότι εργάζεται προς το συμφέρον των δημοτών της Δυτικής Λέσβου.   

Αναρωτιέμαι πια και κατά πόσο πια οι δηλώσεις του εκφράζουν την παράταξη του κ. Χήρα. Γιατί είναι φανερό ότι ο κ. Καραθανάσης κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση από τη στιγμή που όπως και να έχει το πράγμα, ο ίδιος και η παράταξή του ψηφίζουν ΟΛΕΣ τις προτάσεις της δημοτικής αρχής.

Κλείνοντας θέλω να πω στον κ. Καραθανάση πως αν δεν μπορεί να δώσει στον κ. Δήμαρχο τα εύσημα για το στήσιμο του δήμου, αλλά και για την επιτυχία του να φέρει 4 εκ. ευρώ (σ.σ. από το ΦΙΛΟΔΗΜΟ ΙΙ ξαναλέω όχι Ι) για το έργο του γυμναστηρίου της Καλλονής, θα του δώσω εγώ ο ίδιος σοκολατάκια για να τον γλυκάνω, μπας και κάνει τα αυτονόητα.

Με εκτίμηση Μιχάλης Ρούσσης

Αναρτηση Σχολιου

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

2°C

Καλλονή

Showers

Υγρασία: 89%

Ανεμος: 37.01 km/h

  • 04 Ιαν 2019 6°C 0°C
  • 05 Ιαν 2019 6°C -1°C

Kalloninews - Το κέντρο της ενημέρωσης