Log in

Βολές και...απάντηση Καραθανάση σε Ρούσση!

Ανακοίνωση με την οποία απαντά στην ανακοίνωση του κου Ρούσση εξέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος Γεώργιος Καραθανάσης. Ο Αντιδήμαρχος αρχικά είχε στείλει ανακοίνωση στο kalloninews.gr και είχε σχολιάσει την συνέντευξη του Γεώργιου Καραθανάση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Κατ' αρχάς  το ότι μπήκατε στη διαδικασία να σχολιάσετε την συνέντευξη μου  με ευχαρίστησε ιδιαίτερα. 

Πρέπει να γνωρίζετε οτι , ό,τι  έχω να πω το λέω εκεί που πρέπει, δηλαδή στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

Τώρα όσο αφορά τα σχόλια σας  έχω να κάνω μόνο τρεις παρατηρήσεις.

α' ) Ξέρω πολύ καλά τι ψηφίζω.

 Επειδή οι ειδήσεις τρέχουν  και μας προλαβαίνουν ,σε  δημοσιεύματα ο Υπουργός Εσωτερικών ανέφερε οτι το πρόγραμμα Φιλόδημος είναι στον "αέρα", και αυτό αποτελεί   μια πολύ αρνητική εξέλιξη για όλους τους Δήμους της χώρας. Συνεπώς,  δεν εχει πλέον νόημα όλη αυτή η συζήτηση,  πλην όμως , εγω οφείλω να ενημερώνω  τους δημότες μας. 

Ανεξάρτητα από αυτά  στη διαύγεια με ημερομηνία ανάρτησης 11/11/2019 αριθμός απόφασης 39/2019 του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Λέσβου αναφέρεται ξεκάθαρα η συμμετοχή μας στο "Φιλόδημος Ι " .

Επομένως,  ή βρίσκεστε σε σύγχυση  ή προσπαθείτε να παραπλανήσετε τον κόσμο αποκρύπτοντας την ουσία . 

Η ουσία κύριε Ρουσση είναι μια .

Όχι αν είναι Φιλόδημος I ή II , αλλά οτι η καταληκτική ημερομηνία ήταν 31/10 Και εσείς το φέρατε σε έκτακτο συμβούλιο στις 30/10 . 

Και ΝΑΙ το ψήφισα γιατί είναι καλό για το τόπο μας .

β')  Όσον αφορά το Λιμενικό Ταμείο ξέρετε πολύ καλά ότι εγώ κανέναν δεν προέτρεψα να μη παρευρεθεί στη συνεδρίαση του. 

Πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό άλλωστε .

Στερεί κάθε λογικής αυτό που ανυπόστατα ισχυρίζεστε. 

  Η παράταξη σας είχε προαποφασίσει εδώ και καιρό να μη παρίσταται στα συμβούλια του Λιμενικού Ταμείου  επειδή  ως αντιπρόεδρος δεν ορίστηκε ο κος Βερος.

  Όπως ξέρετε  ο κύριος Δήμαρχος Μυτιλήνης όρισε με απόφαση  Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μυτιλήνης αντιπρόεδρο τον κο Βέρο και ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι μας.  Αυτό ήταν και το σωστό. 

 Τον απέρριψε όμως η Αποκεντρωμένη Διοίκησή  σύμφωνα με το ισχύον αλλά άδικο νομικό καθεστώς, το οποίο  κατά την άποψή μου  πρέπει να αλλάξει, πλην όμως εσκεμμένα η παράταξη σας αποκρύπτει  για τους δικούς  της λόγους .

   Δημοτικοί Σύμβουλοι  της παράταξη σας  μας  προέτρεπαν να μη παραστούμε στο  πρώτο διοικητικό συμβούλιο του Διαδημοτικού  Λιμενικού Ταμείου για να μην υπάρξει απαρτία ,   με τον αβάσιμο ισχυρισμό ότι ο δήμος Μυτιλήνης δεν ήθελε τον κύριο Βέρο ως αντιπρόεδρο στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο ,   ενώ γνωρίζατε πολύ καλά ότι ήταν απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης  .  

 Συνεπώς η προτροπή σας  αυτή δεν απέβλεπε προς το συμφέρον του Δήμου μας αλλά στο να υπονομευθεί η λειτουργία του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου  για λόγο,  όπως προανέφερα,  αβάσιμο αφού ο αποκλεισμός του κυρίου Βερρου δεν οφειλόταν σε απόφαση του Δήμου Μυτιλήνης. Εσείς όμως αποβλέπατε στη ματαίωση του διοικητικού συμβουλίου για λόγους εντυπωσιασμού και μόνο.  Έτσι πάρθηκε η απόφαση από τον εκπρόσωπο της παράταξης μου κο Χήρα Νικόλαο να παραστώ, ενημερώνοντας παράλληλα  έγκυρα και τον γενικό γραμματέα σας Κο Ελευθερίου Αριστοβούλο. 

Και 

γ' ) Όσο αφορά τους ισχυρισμούς σας ότι δήθεν διέδιδα  ότι θα δημιουργηθεί  Κέντρο Υποδοχής μεταναστών  στη Μόνη Λειμώνος σας παραπέμπω στη τότε σχετική ανακοίνωση μου ,  στην οποία κλείνοντας ως εξής   " Η συκοφαντία είναι η δύναμη  των δειλών "   ύστερα από όσα προανέφερα,  ταυτίζεστε.

 

Καλές γιορτές !!!!

 

ΣΤΟ ΤΈΛΟς ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 1

Αναρτηση Σχολιου

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

2°C

Καλλονή

Showers

Υγρασία: 89%

Ανεμος: 37.01 km/h

  • 04 Ιαν 2019 6°C 0°C
  • 05 Ιαν 2019 6°C -1°C

Kalloninews - Το κέντρο της ενημέρωσης