Valilis Kataskevastiki
Log in

Προοδευτική | "Η συνταρακτική αποκάλυψη, τελικά κενό πουκάμισο"!

Ανακοίνωση-καταπέλτη εξέδωσε η Προοδευτική προς τον δήμαρχο Καλλονής Ταξιάρχη Βέρρο, σχετικά με τις δημοσιεύσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Οι αναρτήσεις αφορούν χρηματοδότηση που πήρε η Προδευτική απο μη κερδοσκοπική οργάνωση, ανάμεσα σε άλλους 20 συλλόγους του νησιού που επιτελούν πολιτιστικό και αθλητικό έργο στο νησί.

Ο  δήμαρχος δε, στόχευσε δημοτικό σύμβουλο που ναι μεν στηρίζει την ομάδα, ωστόσο δεν είναι στο συμβούλιο, χαρακτηρίζοντας τον "υπερπατριώτη και προσφυγοφάγο" για τα γεγονότα που έχουν προηγηθεί επί μεταναστευτικού.

Η ομάδα, της οποίας το όνομα θίχτηκε, ανάρτησε ανακοίνωση απαντώντας σε όλα όσα έθεσε ο δήμαρχος, κάνοντας λόγο πως η ομάδα επιχορηγείται κατ'εξοχήν απο χορηγούς, πετώντας το μπαλάκι στον δήμο πως στις ομάδες δεν υπάρχει η παραμικρή στήριξη απο πλευράς δήμου, αφήνοντας και υστερόγραφο...για το γήπεδο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ Κ. ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΒΕΡΡΟ

"Θα ήταν τουλάχιστον ανεύθυνο και δειλό με τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες στο δημόσιο διάλογο να σωπάσουμε. Είναι χρέος μας να αποκαταστήσουμε την αλήθεια και να υπερασπιστούμε την ιστορία και τα μέλη μας μα πάνω από όλα το χωριό που υπερήφανα εκπροσωπούμε ανακόπτοντας το κύμα λάσπης και στοχοποίησης που έχει εξαπολύσει σε βάρος μας ο κ. Βέρρος.

Τις τελευταίες εβδομάδες έκανε το γύρω του διαδικτύου μέσω μη ταυτοποιήσιμων προφίλ η “συνταρακτική αποκάλυψη” πως ποδοσφαιρικό σωματείο έλαβε χρηματοδότηση από Μη Κυβερνητική Οργάνωση υπονοώντας πως κάτι τέτοιο συνέβη εν κρυπτώ και ζητώντας ανταλλάγματα προκειμένου να προωθηθεί η ατζέντα της ΜΚΟ στον τόπο μας. Το γεγονός ότι τα όσα ακούγονταν ήταν μέσω ψεύτικων προφίλ μας άφηναν αδιάφορους να απαντήσουμε. Χτες όμως τα δεδομένα άλλαξαν καθώς τα όσα διακινούνταν μέσω των προπαγανδιστικών αυτών προφίλ υιοθετήθηκαν πλήρως από τον κ. Βέρρο.
Υπενθυμίζουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας πως εδώ και χρόνια η χρηματοδότηση του σωματείου προέρχεται από την στήριξη του κόσμου μέσω των δράσεων που αναλαμβάνουμε και την σημαντική συνεισφορά των ιδιωτών επαγγελματιών της περιοχής.

Σχετικά με την αποδοχή χορηγίας χρηματικής ενίσχυσης του σωματείου μας τον Αύγουστο του 2019 από Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση εκείνη είχε δημόσιο χαρακτήρα και συνέβη κάτω από διαφανείς συνθήκες, όπως και με τους σχεδόν άλλους 20 συλλόγους σε όλο το νησί μας. Δυστυχώς για κάποιους δεν ήμασταν εμείς οι μοναδικοί αποδέκτες της χρηματοδότησης από μέρους της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης. Κάτι το οποίο μας κάνει να αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο επέλεξε ο κ. Βέρρος να “αναδείξει” μόνο τη δική μας χρηματοδότηση.

Αναφορικά με την διαδικασία που ακολουθήθηκε η αποδοχή έγινε από το ΔΣ του συλλόγου και αφορούσε το ποσό των 2.850 ευρώ τα οποία κατατέθηκαν στον λογαριασμό τραπέζης της ομάδας και χρησιμοποιήθηκαν για δράσεις του συλλόγου αποκλειστικά, όπως επαληθεύουν και τα παραστατικά. Πρόσβαση στο τραπεζικό λογαριασμό του σωματείου μας έχει μόνο ο Πρόεδρος και ο Ταμίας βάσει καταστατικού. Ουδεμία πρόσβαση σ’ αυτόν έχει Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Δυτικής Λέσβου. Και κάπου εδώ η “συνταρακτική αποκάλυψη” μετατρέπεται σε “κενό πουκάμισο”.
Αρνούμαστε, λοιπόν, να γίνουμε μέρος μικροπολιτικών παιχνιδιών συνεχίζοντας να ενεργούμε προκειμένου να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους και το χωριό μας.

 

ΥΓ: Θα θέλαμε η Δημοτική Αρχή να ασχοληθεί μαζί μας με την ίδια θερμότητα και στην τοποθέτηση χλοοτάπητα στον αγωνιστικό μας χώρο."

 

Οι δημοσιεύσεις του δημάρχου:

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

 

Αναρτηση Σχολιου

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

2°C

Καλλονή

Showers

Υγρασία: 89%

Ανεμος: 37.01 km/h

  • 04 Ιαν 2019 6°C 0°C
  • 05 Ιαν 2019 6°C -1°C

Kalloninews - Το κέντρο της ενημέρωσης