Log in

Αρισβαίος | Σοβαρές καταγγελίες σε ένα...ανοργάνωτο πρωτάθλημα!

Είναι γνωστό πως τα πρωταθλήματα της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου είναι υπο πλήρη...φθίνουσα πορεία.
Ομάδες σταματούν, με το ζόρι γίνονται αγώνες στα αναπτυξιακά, και γενικά το άθλημα έχει αφεθεί εν λευκό.
Την παρτίδα "σώζουν" κάποιες οργανωμένες ομάδες που αγαπούν το άθλημα, και η εικόνα των διαιτητών που έχουν να επιδείξουν έργο, σε ό,τι αφορά την εικόνα και την δράση τους.
Κατα τ 'άλλα, έχουμε ένα πρωτάθλημα ανδρών με μόλις...6 ομάδες, πρωταθλήματα στις Νεάνιδες που γίνονται...στα χαρτιά και γενικότερα μια εικόνα διάλυσης.
Φυσικά, ας μην αναφέρουμε για το κλειστό μπάσκετ στην Δυτική Λέσβο που ακόμη αγνοείται και η ΕΟΚ δεν έχει κάνει καμμία κίνηση και δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον, παρόλο που οι ομάδες απο την περιοχή "ματώνουν" στα έξοδα τους για να υπάρχουν.
 
Δείγμα αυτής της πλήρους αταξίας, τα όσα έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο της Νάπολης, στον αγώνα του Αρισβαίου με τον  ΑΟΜ.
Φυσικά, γνωρίζουμε πως η κάθε γηπεδούχος ομάδα είναι υπεύθυνη για την τήρηση των πρωτοκόλλων του covid, ωστόσο η έλλειψη σεβασμού και οι ύβρεις μόνο κακό κάνουν ειδικά μπροστά σε παιδιά. Σίγουρα, αυτά τα παιδιά δεν θα διαλέξουν μελλοντικά το μπάσκετ για να ασχοληθούν.
 
Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει η ομάδα της Καλλονής σε ανακοίνωση της και σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγελθεί στο kalloninews.gr, παράγοντας(;) του ΑΟΜ, κλείδωσε την κεντρική πόρτα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ λες και ήταν ιδιοκτησίας του, και δεν άφηνε κανέναν να βγει, παρόλο που ήθελαν μητέρες με τα παιδιά τους να αποχωρήσουν.
Σαν να μην έφτανε αυτό, άφησε εκτός φιλάθλους της Καλλονής που έκαναν 50 χιλιόμετρα, ανάμεσα τους και εγκύους με την δικαιολογία πως είχαν συμπληρωθεί τα 30 προβλεπόμενα άτομα, σε γήπεδο με...μη αριθμημένες θέσεις.
 
Παραλληλία, παρευρισκόμενοι του έλεγαν πως στο γήπεδο δεν βρίσκονταν...ούτε 20 άτομα!
 
Φυσικά, η αποτροπή αυτή δεν είχε να κάνει με τον covid αλλά για την εύνοια της ομάδας του, για να μην έχει δύναμη η ομάδα της Καλλονής.
Στη συνέχεια, επιτέθηκε λεκτικά, μη φορώντας μάλιστα μάσκα σε γονείς παιδιών φέρνοντας αναστάτωση στο κλειστό.
Οι ύβρεις του ήταν ασταμάτητοι.
 
Ρωτάμε τώρα εμείς, μπορεί κάποιος αυθαίρετα να κλειδώνει ένα δημοτικό γήπεδο;
 
Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, προβλέπεται η έξοδος κινδύνου να είναι κλειδωμένη και το κλειδί...παρμένο στην τσέπη κάποιου;
 
Σε περίπτωση ανάγκης έκτακτης εκκένωσης κτιρίου, ποιος θα ήταν υπεύθυνος εάν είχαμε τραυματίες ή θύματα;
 
 
To θέμα είναι πολύ σοβαρό και καλείται πλέον ο Δήμος Μυτιλήνης να απαντήσει μιας και φέρει ευθύνη καθώς επίσης και η τοπική επιτροπή.
 
Να τονιστεί πως η ομάδα της Καλλονής, είχε άριστες σχέσεις και κλίμα με τους παίκτες και τον πάγκο του ΑΟΜ και σε καμία περίπτωση δεν έχει κάποιο θέμα μαζί τους.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
Η διοίκηση του Α.Ο Αρισβαίου Καλλονής εκφράζει τη λύπη και τη δυσαρέσκεια της για όσα διαδραματίστηκαν χθες σε αγώνα της ανδρικής μας ομάδας!
"Παράγοντας" της αντίπαλης ομάδος εν έτη 2022 με την πρόφαση ότι υπήρχαν περισσότεροι φίλαθλοι στο γήπεδο την ώρα που από πλευράς μας υπήρχαν το πολύ 15-16 άτομα (τα οποία ήταν πλήρως εμβολιασμενα με μάσκες και ανάμεσα τους υπήρχαν γυναίκες και ανήλικα παιδιά ) και 5-6 από την γηπεδούχο ομάδα,επιτέθηκε στους φιλάθλους μας φραστικά με ειρωνικές και επιθετικές περιγραφές του τύπου "κοπρόσκυλα και αλήτες".Παράλληλα κλείδωσε την πόρτα του δημοτικού γηπέδου με το έτσι θέλω και δεν άφηνε γυναίκα με τρία ανήλικα παιδιά να φύγει στο ημίχρονο!
Παράλληλα κλείδωσε ΔΗΜΟΤΙΚΟ χώρο με τον κίνδυνο τραυματισμού η και θανάσιμου συμβάντος σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι απρόοπτο (βλ. Πυρκαγιά,σεισμός).
Τέτοιες συμπεριφορές τις καταγγέλλουμε και τις κατακρίνουμε και περιμένουμε την Τοπική Επιτροπή να πάρει θέση ούτως ώστε να εξαλειφθουν επιτέλους από τα γήπεδα!
Παράλληλα θέση περιμένουμε και από το αρμόδιο ΝΠΔΔ Δήμου Μυτιλήνης.
Είναι τουλάχιστον λυπηρό τις δύσκολες εποχές που ζούμε,προσπαθώντας σε αντίξοες συνθήκες να κρατήσουμε ζωντανό τον ερασιτεχνικό αθλητισμό να βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τέτοια περιστατικά!!
Η συρρίκνωση του αθλήματος δυστυχώς συνεχίζεται με αυξανόμενο ρυθμό.

Αναρτηση Σχολιου

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Warning: current() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/kalloninews.gr/httpdocs/modules/mod_weather_gk4/helper.php on line 333

Καλλονή

Kalloninews - Το κέντρο της ενημέρωσης